Despre Fotona

Experiența îndelungată a brandului Fotona în industria laserului a început în urmă cu 50 de ani,  în 1964, și a continuat până în zilele noastre cu producția de lasere cu aplicație în industria de apărare, comunicații optice, în aplicații industriale, în aplicații stomatologice și medicale.

Fotona este astăzi o companie medicală recunoscută la nivel mondial pentru sistemele laser inovatoare, premiate pentru aplicații în estetică și dermatologie, stomatologie, chirurgie și ginecologie. Cu sedii operaționale în SUA și UE, cu sediul central în Dallas, Texas, și Ljubljana, Slovenia, filosofia de afaceri a companiei Fotona este de a alege perfecțiunea în mod continuu pentru a satisface nevoile unei piețe extrem de exigente.

Compania are una dintre cele mai pregătite echipe din industrie, cu un număr extrem de mare de doctoranzi specializați în tehnologie laser și medicală. Cercetarea și dezvoltarea continue au reprezentat întotdeauna un avantaj competitiv cheie al companiei, rezultând numeroase soluții brevetate, incluzând brațul articulat OPTOflex®, tehnologiile QSP (Quantum Square Pulse) și VSP (Variable Square Pulse), modul SMOOTH, tehnologia Vacuum Cell și multe altele.

În plus față de prezența sa directă în SUA și UE, rețeaua globală de distribuție a Fotona se întinde în peste 60 de țări, asigurând suport și service pentru utilizatorii de laser Fotona, inclusiv cursuri clinice, ateliere și demonstrații practice. Prin înființarea Academiei de Laser și Sănătate*, Fotona a intrat în colaborare cu experți clinici din întreaga lume pentru a oferi medicilor o platformă pentru a-și continua dezvoltarea profesională. Clienții Fotona primesc acces la ateliere profesionale, sesiuni individuale de instruire, demonstrații practice, precum și participarea la studiile clinice și la simpozioanele științifice internaționale. Fotona este, de asemenea, membru fondator al Centrului de Competență al UE pentru Inginerie Biomedicală și al platformei tehnologice Fotonika21. Compania produce și testează toate sistemele sale laser în proprietate, asigurându-se că fiecare sistem este de cea mai înaltă calitate, fiabilitate, ușurință în utilizare și durabilitate, în conformitate cu toate standardele internaționale aplicabile. Când alegeți Fotona, alegeți o companie dedicată proiectării, fabricării și livrării: Cea mai înaltă performanță, cele mai bune sisteme laser din lume.