Chirurgie orală

Laserele dentare Fotona sunt instrumentele ideale pentru toate tratamentele pentru țesuturile moi. Spre deosebire de tehnicile convenționale de chirurgie orală, laserele dentare permit tratamente de țesut moale fără a fi nevoie de un bisturiu sau suturi. Procedurile chirurgicale sunt precise, fără să provoace sângerări și fără durere datorită efectului de coagulare simultan care are loc în timpul interacțiunii cu țesutul.

Precizie și flexibilitate

Laserul Fotona Nd: YAG cu energie redusă, de înaltă frecvență, este perfect pentru procedurile pe țesuturi moi deoarece permite o ablație extrem de fină și un control mai precis asupra inciziilor. Tehnologia avansată a tehnologiei Nd: YAG generează beneficii speciale în chirurgia orală, unde acțiunea de tăiere poate fi reglată de la viteză mare cu sângerare minimă (100 μs) la interacțiunea ușoară a țesutului cu coagularea instantanee sau dezinfecție termică profundă (peste 500 μs). În plus, lungimea de undă a laserului Er: YAG, standard pentru toate laserele dentare Fotona, este, de asemenea, ideală pentru multe tratamente pe țesuturi moi, cum ar fi frenectomii, îndepărtarea leucoplaziei și multe altele.

O vindecare mai rapidă și mai eficientă

Cu chirurgia laser, perioadele de tratament și perioadele de vindecare postoperatorii sunt mult mai scurte. Folosind laserele Nd: YAG și Er: YAG de la Fotona, în chirurgia țesuturilor moi, suturile sunt rareori necesare, iar cu efectul de dezinfecție simultan al laserului, vindecarea este mai rapidă, cu mai puține complicații postoperatorii.

Tehnologia revoluționară a scanerului

Folosind un scaner, un fascicul de lumină laser poate fi mutat rapid și precis pe suprafața țesuturilor tratate. Tehnologia ușoară a scanerului Er: YAG de la LightWalker AT va permite în curând medicilor dentiști să efectueze o gamă largă de tratamente mai eficient, cu niveluri de acuratețe și precizie care nu sunt disponibile cu nicio altă tehnologie. Acest lucru poate oferi o valoare extraordinară tratamentelor în implantologie, precum și în multe alte domenii ale stomatologiei.

Procedurile chirurgicale orale pot fi efectuate cu următoarele sisteme Laser cu lungimi de undă Fotona:

Tratamentul cu TwinLight® Peri-implantitis

TwinLight® este un tratament peri-implant minim invaziv care combină cele două cele mai bune lungimi de undă ale laserului: Er: YAG și Nd: YAG pentru a spori semnificativ rata de succes a tratamentului și a reduce timpul de vindecare.

Cum funcționează tratamentul TwinLight® Peri-implantitis?

Produse

Lightwalker Line

Rezultate clinice