LightWalker®

Lasere dentare pentru țesuturi dure și moi

Perfecțiunea în stomatologia laser

Echipamentele laser LightWalker sunt concepute pentru perfecționiștii stomatologi și pentru toți profesioniștii care doresc să își perfecționeze experiența dentară zilnică cu noi posibilități de tratament pe care numai cea mai recentă tehnologie laser le poate oferi. În urma lansării sale, sistemul foton LightWalker de la Fotona a câștigat rapid recunoașterea pe scară largă a industriei și acordarea de inovații deosebite în materie de tehnologie și inovare. Modul QWP patentat (pulsul pătrat cuantic) al LightWalker reprezintă un progres tehnologic important, îmbunătățind interacțiunea cu țesuturile dentare pentru a optimiza confortul pacientului, viteza și rezultatele clinice.

Stomatologie de înaltă performanță, fără compromisuri

Tehnologia de proiectare, inginerie și tehnologiile brevetate de la LightWalker l-au transformat în cel mai rapid laser Erbium de ultimă generație din lume, depășind alte lasere în ceea ce privește viteza și precizia, oferind simultan o gamă largă de aplicații extrem de eficiente ale țesuturilor dure și moi. Modurile de operare ușor de selectat ale lui LightWalker și sistemele avansate de administrare cu fascicul laser îmbunătățesc precizia și performanța fiecărui tratament cu laser pentru o eficacitate clinică optimă.

Spectru larg de aplicații eficiente și ușor de realizat

De la stomatologia conservatoare, endodonție și implantologie până la parodonție și chirurgia țesuturilor moi, laserele LightWalker oferă cea mai cuprinzătoare listă de aplicații clinice ale oricărui laser dentar făcut astăzi. LightWalker este, de asemenea, perfect pentru procedurile dentare cosmetice, cum ar fi albirea dentară cu laser TouchWhite ™, delicată, dar foarte eficientă. Cu un upgrade estetic opțional, modelul LightWalker AT / AT S poate fi folosit chiar și pentru tratamentele cutanate facial, cum ar fi reducerea ridurilor.
Procedurile tipice de tratament cu LightWalker sunt mai rapide, mai ușor de realizat și cu mai puține dureri și timpi de vindecare mai scurți comparativ cu tratamentele convenționale.

Modele

  • LightWalker AT / AT S este cel mai avansat și cel mai performant model LightWalker. Este echipat cu lasere Er: YAG și Nd: YAG de înaltă performanță, un braț articulat OPTOflex® de ultimă generație, o putere de 20 W (fără rival în clasă) și tehnologia pulsată QSP patentată de Fotona pentru performanță și precizie de ultimă oră.
  • LightWalker ST-E este un sistem cu laser cu o singură lungime de undă, Er: YAG, destinat stomatologilor care au deja un laser pentru țesut moale sau care preferă să se concentreze în principal pe tratamentul țesuturilor tari.
LightWalker modelAT / AT SST-E
  ST-EST-E ProST-E Advanced

Er:YAG
Putere

Energie

Moduri operaționale

20 W

1500 mJ

SWEEPS, QSP, MAX, SSP, MSP, SP, LP, VLP, SMOOTH

10 W

500 mJ

SWEEPS, SSP, MSP, SP, LP, VLP

12 W

900 mJ

SWEEPS, QSP*, SSP, MSP, SP, LP, VLP

20 W

1500 mJ

SWEEPS, QSP, MAX, SSP, MSP, SP, LP, VLP, SMOOTH

Optica

OPTOflex

Brat cu 7 oglinzi

OPTOflex

OPTOflex 

   

* optional (ST-E Pro Plus)

 
   

Nd:YAG
Putere

15 W

 

Moduri operaționale

MSP, SP, VLP
15 ms, 25 ms

  

Optica

Sistem de fibre duble

 
   

General

    

Reglarea temperaturii prin pulverizare

da

da

da

Piesa de autodetecție

da

da

da

Piesă de mână digitală

da

da

Dermatologie

da

da

Indicator verde

da

da

da

Caracteristici LightWalker:

Combinație complementară pentru lungimi de undă – pentru rezultate îmbunătățite

Fiecare model LightWalker este un sistem avansat din punct de vedere tehnologic, construit de la bază cu cele mai sigure tehnologii disponibile azi. Lungimea de undă a laserului dentar “standard de aur” de la LightWalker (1064 nm și 2940 nm) este produsă de surse laser care au la bază cristal. Cu alegerea a două lungimi de undă complementare (în ceea ce privește efectul lor asupra țesuturilor), LightWalker tinde să fie cu adevărat un laser “optim”. Practic, toate tratamentele dentare asistate de laser pot fi realizate fie cu lungimea de undă laser Er: YAG absorbită sau cu lungimea de undă cu laser Nd: YAG profund penetrant.

Ultimele tehnologii Pulse – pentru performanțe excepționale

Tehnologiile fotospațiale VSP (Variable Square Pulse) și tehnologia SMOOTH de la Fotona sporesc precizia, performanța și siguranța tratamentelor cu laser la cel mai înalt nivel. VSP permite practicanților să controleze cu precizie durata pulsului laser și fluența acestuia în funcție de necesitățile specifice acțiunii, cu simpla atingere a unui buton.

Tratamentele cheie

Stomatologie conservatoare
Endodonție
Implantologie
Chirurgie orală
Parodontologie
Albirea dinților
NightLase®

Accesorii

Rezultate clinice