Implantologie

Laserele dentare Fotona sunt instrumentele ideale pentru toate tratamentele pentru țesuturile moi, inclusiv aplicabilitatea în implantologie. Tratamentele implantologice de succes necesită ca implanturile să fie stabile și imobile. Laserul Er: YAG de înaltă precizie pe sistemul LightWalker este perfect pentru tratamentul peri-implantului, inclusiv pentru îndepărtarea țesutului granulomatos de pe suprafața inflamată, stimularea osoasă și decontaminarea implantului.

Laserul Nd: YAG cu energie scăzută, de înaltă frecvență, este de asemenea perfect pentru o mare varietate de alte procedee pe țesut moale deoarece permite o ablație extrem de fină și un control mai precis asupra inciziilor. Tehnologia avansată a laserului de tip Nd: YAG generează beneficii speciale în chirurgia orală, unde acțiunea de tăiere poate fi reglată de la viteză mare cu sângerare minimă (100 μs) la interacțiunea ușoară a țesutului cu coagularea instantanee sau dezinfecție termică profundă (peste 500 μs).

Tehnologia revoluționară a scanerului

Folosind un scaner, un fascicul de lumină laser poate fi mutat rapid și precis pe suprafața țesuturilor tratate. Tehnologia ușoară a scanerului Er: YAG de la LightWalker AT va permite mai repede medicilor dentiști să efectueze o gamă largă de tratamente mai eficient, cu niveluri de acuratețe și precizie care nu sunt disponibile cu nicio altă tehnologie. Acest lucru poate oferi o valoare extraordinară tratamentelor în implantologie, precum și în multe alte domenii ale stomatologiei.

Procedurile de implantologie asistată de laser pot fi efectuate cu următorul sistem laser Fotona:

Produse

Lightwalker Line

Rezultate clinice